Egy detektív vegyespáros. Nem szépek, nem zseniálisak, nem kedvesek, magánéletük vagy nincs, vagy totális katasztrófa. Láncdohányosok, gyorskaján élnek, és összesen négy pulóverük meg két dzsekijük van. Ráadásul Seattle-ben állandóan esik az eső. A hidak és az erdők gonosz tettek tanúi, a tavak mélyén súlyos titkok lapulnak.

Három ügy, négy évad, több tucat nyom, túl sok áldozat, kétszáz facepalm és ötven tonna red herring. Mindenki gyanús és senki nem ártatlan.

Utánozhatatlan hangulat, plasztikus karakterek, szép tájak, ocsmány sikátorok, kemény szövegek, cinikus poénok.

Keresetlen és valóságszagú ábrázolásmód. Itt nem biztos, hogy kiderül az igazság, és erősen kétséges a happy ending. Olyan magával ragadó világ, hogy az ember még a néha arcpirító logikai bakugrásokat is képes megbocsátani, és vicces kis hiányérzete támad, ha elfogynak az epizódok.

The Killing

Amerikai ínyencség egy régi, dán recept alapján.

Tessék megkóstolni!

Szerző: Klalli  2014.08.08. 18:26 Szólj hozzá!

Címkék: sorozat amc gyilkosság the killing

A bejegyzés trackback címe:

https://rumostea.blog.hu/api/trackback/id/tr586588563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása